English (United Kingdom)Ukrainian (Ukraine)Русский (Russian Federation)

kgh_main

Комбінат громадського харчування (КГХ) – структурний підрозділ Сумського національного аграрного університету.

010КГХ створений з метою забезпечення раціонального харчування студентів, співробітників університету, інших споживачів, 015реалізації продукції власного виробництва, покупних товарів та надання послуг по обслуговуванню різноманітних заходів.

У структурі комбінату громадського харчування СНАУ працюють студентська їдальня, Банкетний та Білий зали для проведення урочистих святкувань. Впродовж одного дня комплекс здатен забезпечити якісне обслуговування близько 600 клієнтів. 005За рахунок того, що майже всі продукти надходять з власного підсобного господарства університету, собівартість значно знижується, а з нею і ціни на харчування (у їдальні СНАУ ціни на 30-40% нижчі у порівнянні з цінами у їдальнях міста).

Також якість продукції контролюється на всіх етапах від вирощування до споживання.

Завданням комбінату громадського харчування є задоволення попиту споживачів і збільшення товарообігу. Для реалізації даного завдання комбінат виконує наступні функції:006

  1. Забезпечення раціональним харчуванням студентів, слухачів, професорсько-викладацького складу, співробітників Університету і відвідувачів, що знаходяться на території СНАУ, через їдальні, буфети та кафе. 
  2. Організація харчування на різних заходах, які проводяться в Університеті на території підрозділів комбінату громадського харчування та інших територіях Університету.
  3. Організація і проведення заходів (банкетів, фуршетів, кава-пауз і т.п.) 012по замовленню підрозділів СНАУ для студентів, слухачів, професорсько-викладацького складу, співробітників СНАУ, третіх осіб, залучених підрозділами Університету, на територіях КГХ і інших територіях Університету, в тому числі поза Університетом.
  4. Організація виставок, виставок-продаж з продажу продукції власного виробництва з урахуванням попиту та інтересів споживачів.
  5. Проведення виробничої практики для студентів СНАУ на базі виробничих підрозділів КГХ.

Виробничі підрозділи КГХ здійснюють діяльність згідно з меню, прейскурантами страв та покупних виробів. На вибір відвідувачів надаються перші, м’ясні та рибні страви; гарячі та холодні закуски, салати, гарніри, буфетна продукція, напівфабрикати власного виробництва.

008 013 042

 

001

Новини

П'ятниця, 23 лютого 2018
У СНАУ відбувся перший спільний випускний із «Кернел»
23 лютого у Сумському НАУ відбулося перше урочисте... Детальніше...
П'ятниця, 23 лютого 2018
«Битва гуртожитків» СНАУ: як це було…
21 лютого у молодіжно-розважальному центрі Сумського... Детальніше...
П'ятниця, 23 лютого 2018
Викладачі СНАУ взяли участь у засіданні проекту ERASMUS+
З 19 по 21 лютого 2018 року делегація Сумського НАУ, на... Детальніше...
Четвер, 22 лютого 2018
СНАУ відвідав Прем’єр-міністр України
Сьогодні, 22 лютого, Сумський НАУ відвідав Володимир... Детальніше...
Вівторок, 20 лютого 2018
У СНАУ проведено навчання для спеціалістів із систем точного землеробства компанії ІМК
За даними прес-служби компанії ІМК, 13-14 лютого на базі... Детальніше...
Вівторок, 20 лютого 2018
У СНАУ пройшла олімпіада з іноземної мови
Минулого тижня у Сумському НАУ пройшов І етап... Детальніше...
Вівторок, 20 лютого 2018
Філософи СНАУ підкорюють столицю
14-15 лютого у Київському університеті імені Бориса... Детальніше...
Понеділок, 19 лютого 2018
Спортсмени СНАУ серед призерів чемпіонату України
16-18 лютого 2018 року в місті Мукачево Закарпатської... Детальніше...
Понеділок, 19 лютого 2018
Хореографічні колективи СНАУ стали переможцями VIII Чемпіонату України
17 лютого у Києві проходив VIII Чемпіонату України серед... Детальніше...
Понеділок, 19 лютого 2018
Магістри інженерно-технологічного факультету отримали дипломи
Під час святкування масляної 17 лютого відбулася... Детальніше...
П'ятниця, 16 лютого 2018
Випускникам юридичного факультету вручили дипломи магістрів
15 лютого на юридичному факультеті СНАУ відбувся... Детальніше...
П'ятниця, 16 лютого 2018
У СНАУ проводжали зиму
Масляна – це перехід від Зими до Весни. Вона... Детальніше...
П'ятниця, 16 лютого 2018
Щиро вітаємо з ювілеєм!
Шановний Анатолію Михайловичу! Детальніше...
Четвер, 15 лютого 2018
У СНАУ стартувала Медіа школа
Сьогодні, 15 лютого, у Сумському НАУ розпочала роботу... Детальніше...
Четвер, 15 лютого 2018
Романтичний настрій СНАУ
14 лютого закохані всього світу святкують День Святого... Детальніше...

Новини коледжів СНАУ

Понеділок, 12 лютого 2018
Руйнуй кордони разом із СНАУ
8 лютого СНАУ приймав юних колег – студентів усіх... Детальніше...
Понеділок, 11 грудня 2017
Вітаємо із захистом!
Колектив Сумського національного аграрного... Детальніше...
Вівторок, 05 грудня 2017
Відбулася зустріч з німецькими колегами
У рамках спільного українcько-німецького проекту... Детальніше...

Пряма мова

Валерій Жмайлов, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи: Вже зовсім скоро – 6 лютого, - в Україні розпочнеться реєстрація на ЗНО, яка триватиме до 19 березня 2018 року. Цьогоріч в Сумській області проходити... Детальніше...

Вiдео про СНАУ

   


©2015 Сумський національний аграрний університет. Офіційна сторінка.